BUSCAR
Notícies

La Realitat Augmentada, un nou al·licient a les biblioteques de la Ribera d'Ebre

A partir d’ara visitar les biblioteques riberenques tindrà un nou al·licient que afegirà diversió als seus usuaris: la realitat augmentada. L’ús de les noves tecnologies permet no només llegir una història, sinó també entrar dins el llibre i formar part del que ens explica. Per fer-ho possible els responsables de les biblioteques de la comarca participen en la sessió informativa que organitza el Telecentre de la Ribera d’Ebre per ensenyar el funcionament d’aquest nou format.

 

 

Llegiu-ne més...
 

El Telecentre de la Ribera d'Ebre permet donar-se d'alta l'idCAT mòbil per facilitar els tràmits electrònics als ciutadans

Fer tràmits amb les diferents administracions catalanes d’una forma més senzilla i des de qualsevol lloc, ja sigui amb el mòbil, la tauleta o l’ordinador. Aquesta és la funció de l’idCAT mòbil, un nou sistema de validació per a tràmits electrònics que el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a través del Telecentre, posa a l’abast de tots els ciutadans de la comarca que vulguin o que necessitin fer alguna gestió electrònica amb la màxima comoditat i sense haver de desplaçar-se físicament enlloc per fer-ho.

Llegiu-ne més...
 

Noves convocatòries de formació ACTIC a la Ribera d'Ebre per al 2018

Ja tenim programades les dates de formació de l’acreditació ACTIC per aquest 2018, com sabeu l’ACTIC (Acreditació en Competències de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació), es una titulació oficial de la Generalitat de Catalunya que està disponible durant tot l’any.

Llegiu-ne més...
 
SERVEI TANCAT

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 6